Handelsbetingelser

1. Personlige oplysninger / persondatapolitik

 

Det er Lynge Nielsen Juletræer's målsætning at beskytte dine personlige oplysninger. Denne politik beskriver, hvordan Lynge Nielsen Juletræer håndterer personlige oplysninger der indsamles og behandles på Lynge Nielsen Juletræers hjemmeside og i forbindelse med udsendelse af e-post m.v.

Hvad er personlige oplysninger?
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, fx navn, adresse, e-mail-adresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Som hovedregel kan du bruge hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Hvordan indsamler Lynge Nielsen Juletræer personoplysninger?
Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med tilmelding til nyhedsmail, kan Lynge Nielsen Juletræer indsamle personoplysninger om dig på forskellige måder, herunder:

Ved brug af cookies på vores hjemmeside.
Ved at du selv afgiver oplysninger, eksempelvis ved at besvare et spørgeskema eller udfylde en formular på hjemmesiden.
Ved at oprette en ordre hos Lynge Nielsen Juletrræer


I den forbindelse kan Lynge Nielsen Juletræer blandt andet indsamle følgende personoplysninger:

Navn, identifikations- og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e-mail adresse).

IP-adresse, oplysninger om styresystemet på din computer eller mobile enhed og den valgte browser.
Online aktiviteter på hjemmesiden.
Dine henvendelser, svar på spørgeskemaer eller andre formularer, og anden kommunikation med Lynge Nielsen Juletræer.
Informationer om dig fra de sociale medier, herunder Facebook og LinkedIn.
Lynge Nielsen Juletræer behandler ikke følsomme oplysninger om dig.

Hvad bruger Lynge Nielsen Juletræer personoplysningerne til?
Lynge Nielsen Juletræer bruger oplysningerne til at målrette vores markedsføring og tilbud, så det er relevant for dig og andre brugere. Vi bruger desuden oplysningerne til at kunne levere vores ydelser til dig.

Hvad er retsgrundlaget for at Lynge Nielsen Juletræer behandler dine personoplysningerne?
Vores grundlag for at behandle dine personoplysninger er dels opfyldelse af aftaleforhold eller forpligtelser over for dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b), dels en interesseafvejning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er vores interesse i at kunne målrette vores kommunikations- og markedsføringsindsats, samt at levere den information du efterspørger.

Hvem videregiver Lynge Nielsen Juletræer personoplysninger til?
De personoplysninger du afgiver til os på hjemmesiden og andre sites som vi driver anvendes kun af Lynge Nielsen Juletræer. Lynge Nielsen Juletrræer videregiver kun personlige data i den udstrækning, lovgivningen kræver det, eksempelvis til politi eller myndigheder med fornødent retsgrundlag. Lynge Nielsen Juletræer benytter databehandlere til eksempelvis IT-drift og udsendelse af e-post.

Opbevaring af dine personoplysninger
Vi opbevarer dine personoplysninger i 5 år efter afgivelse/aktivitet.

Dine rettigheder
Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:

  • Indsigsret: Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • Ret til berigtigelse (rettelse)
  • Berigtigelse og sletning: Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet, og du har - I særlige tilfælde - ret til at få slettet oplysninger om dig eller få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring
  • Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. Se kontaktinformation nedenfor.

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du klage til Datatilsynet. Du kan læse mere om dine rettigheder og finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Hvem er dataansvarlig og hvordan kommer jeg i kontakt med Lynge Nielsen Juletræer
Lynge Nielsen Juletræer (CVR-nr. 19817504), Holmevej 48, 3400  Hillerød er dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan kontakte Lynge Nielsen Juletræer på T: 70702595 | E: kontakt@juletrae-engros.dk, hvis du har spørgsmål til behandlingen.

2. Bestilling af varer

Varer kan købes på www.juletrae-engros.dk, telefonisk via Lynge Nielsen Juletræer kundeservice eller på fax. Ved afslutning af varebestilling får du automatisk en bestillingsbekræftelse på mail, hvori det fremgår hvilke produkter, du har bestilt. Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse og evt. printer den ud. Såfremt bekræftelsen ikke stemmer overens med købers bestilling, skal der straks reklameres. I modsat fald vil køber være bundet af bekræftelsens indhold. Lynge Nielsen Juletræer kan annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer eller leveringssvigt.

3. Priser

Alle priser er dagspriser, anført DKK og kun gældende på bestillingsdagen. www.juletrae-engros.dk er anførte priser både angivet inkl. moms og ekskl. moms. Fragt- og leveringsomkostninger, betalingskort- og bankgebyr oplyses inden køb.

4. Betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Visa, MasterCard, Dankort, ved bankoverførsel eller pr. efterkrav. Når du køber online bliver pengene reserveret på dit kort med det samme, men hæves først når ordren sendes til dig fra vores lager. For erhvervskunder tilbydes kontooprettelse med kredit. Ved betalingskort tillægges der betalingskortgebyrer. Ved betaling på efterkrav tillægges efterkravsgebyr. Disse oplyses inden, du vælger at godkende din ordre.

5. Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. Du får en kopi af vilkårene, når du modtager en bekræftelse af din ordre pr. e-mail. Ved brug af "Tilbage" knappen har du altid mulighed for at rette eventuelle tastefejl inden, at du accepterer dit køb. Du har også mulighed for at se alle dine afgivne oplysninger inden du godkender din ordre. Så er du er sikker på, at alle oplysninger er korrekte. Alle aftaler indgås på dansk.

6. Ændring eller annullering af ordre

Ved ændring af køb efter ordreafgivelse kan du ændre ordren ved at kontakte Lynge Nielsen Juletræer kundeservice på tlf. 70709565, eller ved at skrive en e-mail til kontakt@juletrae-engros.dk. Kundeservice hjælper dig med at ændre din ordre, men KUN hvis varen/varerne ikke er afsendt. Alternativt kan du gøre brug af din fortrydelsesret.

7. Fortrydelsesret

Du har ved køb på Internettet 14 DAGES FORTRYDELSESRET på køb af varer. Planter/træer uden potte er en forgængelig vare. For at returnere planter/træer uden potte i væsentlig samme stand, skal du hurtigst muligt, og inden to dage fra modtagelse returnere dem hvis købet fortrydes. Øvrige varer skal tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde som ved levering. Fortrydelsesretten er gældende fra modtagelsesdatoen. Fortrydes købet tilbagesendes varerne til følgende adresse:

Lynge Nielsen Juletræer

Holmevej 48, Tulstrup

3400 Hillerød

Hvis en handel fortrydes, skal varen tilbagesendes for kundes regning. Varen skal være i væsentlig samme stand, som ved modtagelsen, og altid mod forudgående aftale pr mail, hvor returnummer oplyses. Bemærk! Vi modtager ikke returordrer sendt pr. efterkrav.

8. Reklamation

Som kunde hos Lynge Nielsen Juletræer har du som udgangspunkt 24 måneders reklamationsret. En eventuel erstatningsudbetaling er maksimeret til varens fakturapris. Bemærk at reklamationsretten kan være afgrænset efter varens holdbarhed. Derfor varierer reklamationsretten efter beskaffenheden af varerne. Reklamationer grundet synlige fejl eller mangler skal ske straks og senest 3 dage efter modtagelse. Ved reklamationer, kan varen tilbagesendes på Lynge Nielsen Juletræer’s regning efter aftale med Lynge Nielsen Juletræer.

Varer skal sendes til følgende adresse:

Lynge Nielsen Juletræer

Holmevej 48, Tulstrup

3400 Hillerød

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

9. Ansvar

Lynge Nielsen Juletræer påtager sig ikke ansvaret for, at vores varer forårsager: indirekte skade eller følgestab, driftstab; tab af arbejdsfortjeneste, løn, indtægter, opsparing; tab, som du kunne have undgået ved rimelige foranstaltninger, herunder sikkerhedskopiering af alle data; skader på grund af force majeure. Lynge Nielsen Juletræer påtager sig intet ansvar som følge af køberens retsforhold over for tredjemand, medmindre at andet følger af dansk rets almindelige regler.

10. Forsendelse og levering

Bestilte varer sendes som udgangspunkt samlet. Lynge Nielsen Juletræer estimerer normalt en leveringstid på max 4 hverdage med forbehold for eksterne forhold, der ligger udenfor Lynge Nielsen Juletræer's indflydelse. Du vil naturligvis blive kontaktet pr. e-mail eller telefon, hvis dette bliver aktuelt. Vores leverancer sker i samarbejde med anerkendte transportører og servicepartnere eller med egne chauffører. Leveringsomkostningerne beregnes afhængig af antallet af varer, deres vægt og størrelse. Du vil altid få oplyst de samlede leveringsomkostninger ved varebestilling før du godkender din ordre.

11. Varemodtagelse

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle synlige skader eller andre reklamationer. Skulle ordren ikke leve op til forventningerne skal dette meddeles senest 24 timer efter modtagelse, gerne pr mail, med billeddokumentation. Som udgangspunkt skal du aldrig kvittere for en vare, som du mener ikke lever op til det bestilte.

12. Fragt- / leveringsomkostninger

Fragtpriserne er inkl. transportforsikring. Prisen afhænger af varemængden og beregnes på baggrund af vægt og volumen og vil altid være anført på din bestillingsbekræftelse, som du godkender. Gælder ikke ved faxordre.

Lynge Nielsen Juletræer tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer og leveringssvigt fra vore leverandører.

Firmaadresse:

Lynge Nielsen Juletræer

V/Carsten Lynge

Holmevej 48

3400 Hillerød

Version 08.2018-50


Brug for hjælp, så kontakt Carsten

profil footer2

Carsten Lynge

Telefon: +45 70 70 25 95
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...