Om Lynge Nielsen Juletræer engros

Lynge Nielsen Juletræer er oprindelig startet i København og er også kendt som Københavns Juletræssalg, som startede for ca. 97 år siden af min oldefar.

Dengang foregik meget af salget (også eksport) via jernbane, hvorfor det var meget vigtigt at have oplagringsplads i nærhed af en sådanne, således at banevogne kunne læsse og losses.

Tilbage i 2002 flyttede vi oplagringspladsen fra København til Hillerød, hos min far og mor (Hanne- & Flemming Lynge Nielsen) hvor den har fungeret fra siden og hvor de af træerne der ikke er kørt ud direkte fra skoven, er blevet omlæsset eller forarbejdet (fødder, net, brændimprægneret m.m.) på denne plads, til videre distribution.

Fra sæson 2014 blev oplagringspladsen flyttet ca. 500 meter op ad Præstevej hvor en stor ny oplagringsplads med en nyere stor maskinhal blev taget i brug til produktion og distributionen fremover. Undertegnede er idag daglig leder, men jeg har den glæde at vi stadig har vore dygtige og uundværlige personale med i den daglige drift, samt i øvrigt min far på sidelinien.

Specialordrer som brandimprægnering af træer, rejsning af store træer indendørs og udendørs, levering uden for sæson og levering større og mindre partier er normal rutine for Lynge Nilesen Juletræer. Endvidere har vi eksporttilladelse og kontakt til Plantedirektoratet vedr. plantecertifikater.

Vi har de senere år gjort det til et speciale at lever gran udenfor sæsonen også. Således leverer vi flere kilometer granguirlander og mange tons pyntegran til æresporte hele året. Også i de varme sommermåneder.

Vi glæder os til at betjene eksisterende samt naturligvis nye kunder og beder jer ikke holde tilbage med spørgsmål på mail kontakt@juletrae-engros.dk eller på tlf. 70702595.

Venlig hilsen
Carsten Lynge


Brug for hjælp, så kontakt Carsten

profil footer2

Carsten Lynge

Telefon: +45 70 70 25 95
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...