Juletræer

Her på siden finder du vores udbud af juletræer i forskellige sorter, størrelser og efter brugsbehov. Vi tilbyder rødgran samt nordmannsgran som vores standard udbud af juletræer - begge i forskellige størrelser til netop dit behov. Derudover har vi et flot sortiment af juletræer i potter, de såkaldte pottetræer. Du finder også vores udvalg af kulissejuletræer til diverse filmoptagelser eller opsætninger på messer, i skove eller lignende, hvor kvaliteten ikke er alfa og omega. Kulissetræerne er oftere af lavere sortering, men dette betyder ikke mindre julestemning.

Juletræer og gran i flere størrelser 

Hos Lynge Nielsen Juletræer er ingen opgave for stor eller for lille. Derfor har du her mulighed for at købe juletræer i lige præcis den højde, du mangler. Der er også rig mulighed for at vælge netop den gransort, der passer bedst til dit behov og ønske. Rødgran finder du i størrelserne op til 4 meter, samt over 4 meter til de helt store behov. I nordmannsgran finder du størrelser helt ned fra 1 meter og op til de svimlende 9 meter.

De store træer er perfekte til oppyntning af torve eller andre steder, hvor træet gerne må fylde og være fokuspunkt. De mindre træer egner sig perfekt til placering tættere på hinanden, hvor de skaber god julestemning og pynter.

Juletræer til mange formål 

Til den nemme pyntning og julehygge har vi et flot udvalg af pottetræer, der nemt kan placeres præcis dér, hvor der ønskes at skabe mere julestemning og julehygge. Træerne kommer i forskellige størrelser, men ens for dem alle er deres flotte udseende og gode kvalitet. Træerne kommer i plastpotter, men disse er omkranset af hessian for et ekstra flot og julet udtryk.

Hos juletraes-engros.dk er alle træer af fremragende kvalitet. Uanset valget af juletræ, er de alle med til at skabe det perfekte juleudtryk til bl.a. filmkulisser, forestillinger, messer og andet, hvor juletræerne ikke nødvendigvis behøver at være de højeste. Kulissejuletræerne fungerer blandt andet perfekt som baggrundsjuletræer til f.eks. reklamefotos eller som baggrundsfyld.

Erfaring gør ingen fattigere 

Hos Lynge Nielsen Juletræer har vi +90 års erfaring inden for juletræsbranchen. Vores mange års beskæftigelse med juletræer gør, at vi kan levere træer af højeste kvalitet, i alle størrelser samt inden og uden for sæson. Køber du træer hos os, er du ikke blot sikret de smukkeste juletræer, men også den bedste pris. Vi er også mere end glade for at dele ud af vores erfaring, så skulle du sidde inde med spørgsmål eller mangler du rådgivning, står vi altid klar til at hjælpe. Du kan finde al vores kontaktinformation ved at klikke her. Har du spørgsmål til juletræsproduktion, sorter eller fagtermer, har vi lavet en vejledning her.

Brug for hjælp, så kontakt Carsten

profil footer2

Carsten Lynge

Telefon: +45 70 70 25 95
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...