Kulissse Juletræer

Kulisse juletræer eller dekorations juletræer er billige juletræer af en lavere sortering, som typisk anvendes steder hvor der skal være julestemning, men hvor træerne ikke behøver at være af prima kvalitet.

Lynge Nielsen Juletræer leverer kulisse jultræer til bl.a. filmoptagelser, større julefrokostarrangementer, reklamefotos osv.

Det er svært at sætte en pris på kulissetræer da det handler om antal, tid på året og hvor meget oparbejdning (fod/net/brandimprægnering/kørsel) kunden ønsker. 

Derfor anbefaler vi at sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller give os et kald på 70702595 og vi kan give et overslag eller eksakt skriftligt tilbud på opgaven

     
Intet billede tilgængelig

Kulisse juletræ 2,00 meter

Varenummer: KR200
Lagerstatus: På lager
2,00 meter kulissejuletræer kan være assorterede Rødgran & Nordmann, men i ringere kvalitet end vores standardsortering. Denne sortering af juletræer bruges som baggrundstræer ved filmoptagelser, julefrokoster og meget andet hvor træerne ikke behøver at være en prima vare, men skal signalere jul. Læs mere

Pris pr. Stk:
DKK 155,00
193,75 (inkl. moms)

Se produktinfo og relevant tilbehør

Brug for hjælp, så kontakt Carsten

profil footer2

Carsten Lynge

Telefon: +45 70 70 25 95
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...