Pottetræer

Hvis du leder efter pottetræer, er du kommet til det helt rette sted. For hos Lynge Nielsen Juletræer sælger vi forskellige grantræer i potter. Så uanset om der er tale om pottetræ til hospitaler, skoler, kontorer eller et fjerde sted, så finder du grantræer med klump hos os. Herunder kan du se de forskellige valgmuligheder, der er, som alle kan bruges som juletræ i potte.

Flotte juletræer i potter i forskellige størrelser 

Vores juletræer i potter kan du finde i flere forskellige størrelser, som vi sælger i juletræssæsonen. Vi har en nordmannsgran med klump i 1,0-1,2 meter, hvilket er inklusive potten, som er 20 cm. Ønsker du et lidt større juletræ med klump, kan du vælge pottetræer i 1,2-1,4 meter.

Endelig har vi også grantræ med klump, som er 1,4-1,6 meter højt. Den mindste slags kan fx fungere godt, hvis der skal stå en del af dem tæt på hinanden. Eller hvis de skal benyttes et sted, hvor der ikke er så meget plads. Derimod vil den største størrelse fungere godt på et større område, eller hvis der ikke skal være så mange ved siden af hinanden.

Men uanset hvilken størrelse grantræ i potte valget falder på, vil de pynte smukt. Potterne er lavet af plast, men har hessian uden på sig, hvilket skaber et flot udtryk. Og vores juletræer med klump kan være med til at skabe den helt rette julestemning op til jul med masser af hygge.

Samtidig kan du være sikker på, at der bliver kræset for alle træerne. De bliver nemlig både gødet, formklippet og vækstreguleret, hvilket er med til at gøre dem rigtig kønne at se på.

Juletræer til mange formål 

Hos Lynge Nielsen Juletræer har vi et bredt udvalg af juletræer til forskellige sammenhænge. Så hvis det ikke lige er pottetræer, du mangler, kan du tage et kig på nogle af vores andre fine træer. Vi har bl.a. juletræer i rødgran i op til 4,0 meter. Er det rødgran, du er på udkig efter, men skal det gerne være rigtig stort? Så kan du udforske vores udvalg af juletræer i rødgran, som er over 4,0 meter. Det vil tage sig pænt ud på fx et torv.

Vi har også juletræer i nordmannsgran i mange størrelser. Så uanset hvad du skal bruge juletræet til, er der sandsynligvis også den rette størrelse til lige netop den sammenhæng.

Du er altid velkommen til at kontakte os 

Vi har hos Lynge Nielsen Juletræer mange års erfaring med salg af juletræer og pyntegrønt til primært erhvervskunder. Med andre ord er Lynge Nielsen Juletræer stedet at gå hen, hvis du har behov for juletræer i form af engrossalg.

Vi deler rigtig gerne ud af vores erfaring. Så hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til vores telefonnummer på +45 70 70 25 95. Eller du kan sende os en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via vores kontaktformular.

Potteraeer1

Brug for hjælp, så kontakt Carsten

profil footer2

Carsten Lynge

Telefon: +45 70 70 25 95
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...