Adventskranse

På siden nedenfor finder du vores udvalg af adventskranse i fineste kvalitet. Alle vores adventskranse er håndlavede og bundet i hånden. Kransene er udført i nobilis-gran hele vejen rundt, for at opnå det flotteste udseende. De findes i størrelserne 25, 38 og 58 cm.

Hos Lynge Nielsen Juletræer er du altid sikret den bedste grankvalitet. Derfor håndbindes vores adventskranse kun med de flotteste granspidser, så du altid er sikret flotte kranse. Til vores billige priser opnår stadig du et langt flottere udseende end ’supermarkedsmodellen’.

Spred julehyggen med en fin adventskrans 

Vær med til at sprede den gode julehygge med en flot adventskrans fra Lynge Nielsen Juletræer. Vores mange generationers erfaring kan tydeligt ses i vores kvalitetsrige arbejde og flotte udvalg af træer og granpynt. Intet spreder julestemning som pyntning i ægte gran. Med ægte gran får man hele oplevelsen med sig. Både duften og den gode julefølelse spredes nemt med en flot og velpyntet adventskrans.

Vores adventskranse er udført i den smukke nobilis-gran, der er kendt for sin blågrå farve. Nobilis-gran kaldes også for søvlgran, af god grund. Den anvendes hyppigst til juledekorationer, adventskranse og bordpynt, samt pyntegrønt grundet dens karakteristiske, smukke farve.

Gran til alle lejligheder

Hos Lynge Nielsen har vi beskæftiget os med juletræer og gran siden år 1925. Vi har derfor mange års professionel erfaring med at arbejde med gran til alle lejligheder. Vores passion og erfaring gør det muligt for os at levere gran året rundt, så der altid er mulighed for at pynte op. Vi sælger kun gran af højeste kvalitet – og selvfølgelig også til en god pris.

Selvom granpynt oftest kun associeres med jul, leverer vi gran hele året. Vi tilbyder både granguirlander, gran til æresporte og diverse slags pyntegrønt i forskellige gransorter, skulle du have en favorit. Vi producerer og leverer pyntegrønt i forskellige sorter såsom nordmannsgran, bjergfyr og rødgran. Vil du gerne gøre dig klogere på de forskellige sorter? Så klik her og læs mere.

Gør en god handel – kontakt os i dag! 

Hos Lynge Nielsen Juletræer er vores primære kunder erhvervskunder. Med mange års erfaring inden for produktion og levering til erhverv, får du altid den bedste handelsoplevelse hos os, samt høj kvalitet til gode priser. Vi har derfor lavet en guide til, hvordan du handler hos os, så du nemt og sikkert kommer i mål med din bestilling.

Vi leverer gran til alle formål og erhverv. Vores produktion favner et bredt behov fra storcentre, kontorer, pladser, gader og stræder. Hos os er ingen opgave for lille eller for stor. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, eller om vi har det rette sortiment til dit behov? Så står vores erfarne personale altid klar til at svare på spørgsmål og give professionelle råd og vejledning. Klik her for at finde vores kontaktinformation.

Brug for hjælp, så kontakt Carsten

profil footer2

Carsten Lynge

Telefon: +45 70 70 25 95
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...