Nobilisgran pyntegrønt

Nobilisgran er en smuk gransort, der er alsidig i brug. Denne grans specielle kendetegn er dens nåles smukke blågrønne farve, der giver et smukt farvespil til dine dekorationer. Derfor kaldes nobilisgranen også for sølvgran. Den anvendes typisk til de klassiske juledekorationer som f.eks. bordpynt, adventskranse, guirlander og juledekorationer. Den anvendes i lighed med den lige så populære nordmannsgran, da de begge holder længe. Nobilisgranen har dog anderledes nåle, der sidder mere fremadrettet og bøjer op fra undersiden af træets skud, hvilket gør nålene hårdere og mere stikkende end f.eks. nordmannsgranen, der er kendt for sine bløde nåle. Har du brug for en smuk, stringent og iøjnefaldende dekoration, er nobilisgranen perfekt til dette formål.

Smukt pyntegran til enhver pynteopgave 

Leder dit firma eller industri efter en god måde at skabe julestemning, så er pyntegrønt en god start. Den smukke friske gran er kendt for at holde sig flot længe, og den er derfor perfekt til længerevarig oppyntning i juletiden. Granen kan bruges til adventskranse i institutioner, hvor de skaber hyggelig julestemning og mild granduft, der kan få alle i julestemning. Den smukke nobilisgran er med sin flotte farve også en essentiel pyntegran til julefrokostens bordpynt, hvor den giver et smukt farvespil til de klassiske julefarver. Vi leverer graner, pyntegrønt og færdige dekorationer til enhver opgave og formål, og vi har helt sikkert lige præcis dét, du går og mangler til din julepyntning.

Julegraner til enhver opgave 

Hos Lynge Nielsen Juletræer Engros er vi eksperter, når det kommer til engrossalg af juletræer og graner. Vores graner er af højeste kvalitet, og vores mangeårige erfaring giver os mulighed for at kultivere og lagre smukke graner længere end den normale sæson. Derfor har du hos os mulighed for at købe smukke graner udenfor sæson, så de kan bruges til pyntning eller dekorationer på bl.a. filmsæt eller i reklamer året rundt. Vi leverer selvfølgelig også i højsæsonen, og der er også rig mulighed for at købe færdiglavet pynt såsom granguirlander til både æresporte og julepynt, rødgrans pyntegrønt og nordmannsgran i pyntegrønt. Vores grantræer såvel som vores pyntegrønt og dekorationer er altid af højeste kvalitet og til markedets bedste priser, så der ikke skal gås på kompromis med den dejlige julestemning. 

Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud 

Hos Lynge Nielsen Juletræer har vi beskæftiget os med salg af julegraner siden 1925. Vi har derfor flere årtiers erfaring, når det kommer til din smukke julepyntning af både offentlige pladser og bygninger. Vi påtager os enhver opgave med et smil på læben, og skulle du være i tvivl om noget, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde lige præcis dét, der er brug for til den pågældende opgave, og ingen opgave er for stor eller lille for os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Brug for hjælp, så kontakt Carsten

profil footer2

Carsten Lynge

Telefon: +45 70 70 25 95
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...