Rødgran pyntegrønt

På denne side finder du vores udvalg af rødgran til pyntegrønt eller som afdækning. Vores flotte rødgransklip fungerer perfekt som pynte- eller afdækningsgran til alle behov. Rødgran er kendetegnet af dens mindre og mere stikkende nåle. Den har hurtigere nåletab end f.eks. nobilisgran, bjergfyr eller nordmannsgran.

Rødgransklip til pyntegrønt bruges primært til pyntning udendørs, hvor nålene holder sig bedre, eller som afdækning og pynt på f.eks. kirkegårde. De fungerer også effektivt som festlig frostbeskyttelse i blomsterbede, hvor de også giver bedene et flot udseende.

Det originale ”gammeldagsjuletræ” 

Rødgran er kendt som et af de første graner, der blev brugt som juletræ. Derfor kender vi også rødgranen som ”det gammeldagsjuletræ”. Rødgran producerer en smuk gran, der har mindre nåle og derfor er mere stikkende. Den holder sig bedst udendørs i koldere temperaturer, og den er derfor ideel til udendørspyntning i alle former.

Rødgran til pyntegrønt er en mere busket og tæt gran, der giver god dækning. Derfor kan de flotte afklip nemt bruges til pyntning af udendørsarealer, hvor der er brug for god dækkeevne i form af en fyldig gran. Rødgran er en nemmere gran at dyrke, og den er derfor også billigere end andre graner.

Graner til smuk og traditionel pyntning 

Hos juletrae-engros.dk har vi mange års erfaring med dyrkningen af graner og juletræer. Hos os finder du derfor de bedste graner og juletræer året rundt. Vores sortiment byder bl.a. på granguirlander til æresporte og julepynt, flotte pynte- og adventskranse samt diverse pyntegrønt. Vores passion for sunde og smukke graner ses i granernes gode kvalitet, og vores evne til at levere graner året rundt.

Vi har i mange år beskæftiget os med juletræssalg til engros, og derfor er ingen opgave for stor eller lille. Med smukt pyntegrønt opnås der let en flot pyntning, der holder hele julen, og som effektivt spreder glæde i julestemning i gader, stræder, hospitaler m.m.

Kontakt os for vejledning og tilbud 

Hos juletrae-engros.dk hjælper vi dig gerne med at finde lige præcis det, der er brug for til julepyntningen. Vores årelange viden om graner giver os rig mulighed, for at anbefale den helt rigtige gran til formålet, så julepyntningen kommer godt fra start. Vi vejleder gerne omkring de forskellige grantyper og -sorter, og vi er leveringsdygtige hele året rundt.

Vores brede viden inden for juletræer og graner har gjort det muligt for os at lagre vores graner, så vi kan levere julepynt året rundt. Derfor kan vi også levere graner til f.eks. film- og reklameset, hvor der er brug for julestemning uden for højtiden.

Har du spørgsmål omkring diverse graner og produkter, eller har du forespørgsler til salg, indkøb eller priser, er du altid velkommen til at kontakte os. Klik her for at finde vores kontaktinformation. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

     

Rødgran i bundt ca 10kg

Varenummer: ro10
Lagerstatus: På lager
Rødgran afdækningsgran pyntegrønt i bundt ca 10kg Læs mere

Pris pr. Bundt:
DKK 139,00
173,75 (inkl. moms)

Se produktinfo og relevant tilbehør

Brug for hjælp, så kontakt Carsten

profil footer2

Carsten Lynge

Telefon: +45 70 70 25 95
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller, lad os kontakte dig...